Ändra ditt omslagsfoto
Ändra ditt omslagsfoto
Brottmålsadvokat med kontor i Stockholm men som åtar sig uppdrag över hela landet. Arbetar uteslutande med brottmål och då företrädesvis som försvarare men åtar sig även uppdrag som målsägandebiträde och särskild företrädare för barn. Har erfarenhet av att framgångsrikt försvara personer vid allvarliga brottsmisstankar som mord, grovt rån och synnerligen grovt narkotikabrott men även vid brottsmisstankar av lindrigare slag som rattfylleri och stöld. Arbetar även med s.k. eko-brottmål.
Status för denna avändare är Godkänd
Rekommendationer
5.00 i genomsnitt baserat på 7 rekommendationer.
Martin Nilsson
“Proffsig, effektiv och kunnig.” by Martin Nilsson, september 28, 2018 Bästa advokaten! Proffsig, effektiv och kunnig. Fick hjälp med allt hela vägen.
by Martin Nilsson, October 25, 2020
Anonym Klient
“Han är otroligt kunnig och jag kände mig trygg med honom.” by Anonym Klient, september 28, 2018 Robin hjälpte mig när jag var misstänkt för misshandel. Han är otroligt kunnig och jag kände mig trygg med honom. kan verkligen rekommendera att anlita honom.
by Anonym Klient, October 25, 2020
Gabriel
“Han pratade så jag förstod och var bra med polisen.” by Gabriel, september 28, 2018 Jag var anklagad för en hel del. Han förstod mig och min situation. Han pratade så jag förstod och var bra med polisen. Han pratade även med familjen när jag var borta. Trevlig duktig advokat som funkar bra i domstolen. Det blev bra till slut.
by Gabriel, October 25, 2020
Peter
“brinner för sina klienter!” by Peter, september 28, 2018 Duktig advokat som brinner för sina klienter!
by Peter, October 25, 2020
Rickard Ericksson
“Alltid där när man behöver honom” by Rickard Ericksson, september 28, 2018 Alltid där när man behöver honom. Otroligt stöd.
by Rickard Ericksson, October 25, 2020
Anonym Klient
“Han e en grymt bra o engagerad försvarsadvokat” by Anonym Klient, september 28, 2018 Träffades första gången i arresten, var misstänkt för ganska allvarligt brott. Han e grymt bra o engagerad försvarsadvokat. Haft andra advokater tidigare, av olika kvaliteter, men nu är det Robin som gäller.
by Anonym Klient, October 25, 2020
George
“Rekommenderar honom till alla” by George, september 28, 2018 Var häktad och hade en advokat jag inte var nöjd med.Hade hört om Robin och skrev att jag ville byta till honom.Vilken skillnad det blev när han blev min advokat!! Han e toppadvokat 100%.Rekommenderar honom till alla.
by George, October 25, 2020