Ändra ditt omslagsfoto
Ändra ditt omslagsfoto
Brottmålsadvokat med kontor i Stockholm men som åtar sig uppdrag över hela landet. Arbetar uteslutande med brottmål och då företrädesvis som försvarare men åtar sig även uppdrag som målsägandebiträde och särskild företrädare för barn. Har erfarenhet av att framgångsrikt försvara personer vid allvarliga brottsmisstankar som mord, grovt rån och synnerligen grovt narkotikabrott men även vid brottsmisstankar av lindrigare slag som rattfylleri och stöld. Arbetar även med s.k. eko-brottmål.
Status för denna avändare är Godkänd
Rekommendationer
5.00 i genomsnitt baserat på 7 rekommendationer.
“Proffsig, effektiv och kunnig.” av Martin Nilsson Bästa advokaten! Proffsig, effektiv och kunnig. Fick hjälp med allt hela vägen.
by Martin Nilsson, January 23, 2019
“Han är otroligt kunnig och jag kände mig trygg med honom.” av Anonym Klient Robin hjälpte mig när jag var misstänkt för misshandel. Han är otroligt kunnig och jag kände mig trygg med honom. kan verkligen rekommendera att anlita honom.
by Anonym Klient, January 23, 2019
“Han pratade så jag förstod och var bra med polisen.” av Gabriel Jag var anklagad för en hel del. Han förstod mig och min situation. Han pratade så jag förstod och var bra med polisen. Han pratade även med familjen när jag var borta. Trevlig duktig advokat som funkar bra i domstolen. Det blev bra till slut.
by Gabriel, January 23, 2019
“brinner för sina klienter!” av Peter Duktig advokat som brinner för sina klienter!
by Peter, January 23, 2019
“Alltid där när man behöver honom” av Rickard Ericksson Alltid där när man behöver honom. Otroligt stöd.
by Rickard Ericksson, January 23, 2019
“Han e en grymt bra o engagerad försvarsadvokat” av Anonym Klient Träffades första gången i arresten, var misstänkt för ganska allvarligt brott. Han e grymt bra o engagerad försvarsadvokat. Haft andra advokater tidigare, av olika kvaliteter, men nu är det Robin som gäller.
by Anonym Klient, January 23, 2019
“Rekommenderar honom till alla” av George Var häktad och hade en advokat jag inte var nöjd med.Hade hört om Robin och skrev att jag ville byta till honom.Vilken skillnad det blev när han blev min advokat!! Han e toppadvokat 100%.Rekommenderar honom till alla.
by George, January 23, 2019