Ändra ditt omslagsfoto
Ändra ditt omslagsfoto
Status för denna avändare är Godkänd
Rekommendationer
4.75 i genomsnitt baserat på 4 rekommendationer.
Isabelle Coleman
Jag rekommenderar Nils varmt. by Isabelle Coleman, juli 10, 2018 Jag har använt Nils vid flertal olika tillfällen i större och mindre ärenden. Övervägande för allmän rådgivning i företags-och avtalsfrågor. Jag får alltid snabb respons och hjälp och är mkt nöjd med hans service, kunskap och tjänster. Jag rekommenderar Nils varmt.
by Isabelle Coleman, April 20, 2019
Per-Olof Backlund
Mycket skicklig arbetsrättsadvokat by Per-Olof Backlund, juli 03, 2018 Mycket skicklig arbetsrättsadvokat,även mycket trevlig man. Hör alltid av sig (väldigt fort)när man lämnat ett meddelande. Väldigt lugn person ,med lite humor.
by Per-Olof Backlund, April 20, 2019
Dan Sundblad
Nils är en skicklig och erfaren advokat by Dan Sundblad, juli 03, 2018 Jag har fått hjälp av Nils Högström när en fd medarbetare stämde mig för förtal. Jag upplevde Nils som ett bra stöd och vi vann till slut målet i hovrätten. Nils är en skicklig oc erfaren advokat som är väldigt bra på arbetsrätt men han lyckades även vinna ett mål som inte gällde arbetsrätt.
by Dan Sundblad, April 20, 2019
Elena Chipkovenska
Mycket trevligt och professionellt bemötande by Elena Chipkovenska, juli 03, 2018 Jag fick tydliga råd och hjälp med mitt ärende, som var en tvist mellan aktieägare. Mycket trevligt och professionellt bemötande från advokat Nils Högström.
by Elena Chipkovenska, April 20, 2019