Ändra ditt omslagsfoto
Ändra ditt omslagsfoto
Status för denna avändare är Godkänd
Rekommendationer
4.75 i genomsnitt baserat på 4 rekommendationer.
Jag rekommenderar Nils varmt. av Isabelle Coleman Jag har använt Nils vid flertal olika tillfällen i större och mindre ärenden. Övervägande för allmän rådgivning i företags-och avtalsfrågor. Jag får alltid snabb respons och hjälp och är mkt nöjd med hans service, kunskap och tjänster. Jag rekommenderar Nils varmt.
by Isabelle Coleman, January 21, 2019
Mycket skicklig arbetsrättsadvokat av Per-Olof Backlund Mycket skicklig arbetsrättsadvokat,även mycket trevlig man. Hör alltid av sig (väldigt fort)när man lämnat ett meddelande. Väldigt lugn person ,med lite humor.
by Per-Olof Backlund, January 21, 2019
Nils är en skicklig och erfaren advokat av Dan Sundblad Jag har fått hjälp av Nils Högström när en fd medarbetare stämde mig för förtal. Jag upplevde Nils som ett bra stöd och vi vann till slut målet i hovrätten. Nils är en skicklig oc erfaren advokat som är väldigt bra på arbetsrätt men han lyckades även vinna ett mål som inte gällde arbetsrätt.
by Dan Sundblad, January 21, 2019
Mycket trevligt och professionellt bemötande av Elena Chipkovenska Jag fick tydliga råd och hjälp med mitt ärende, som var en tvist mellan aktieägare. Mycket trevligt och professionellt bemötande från advokat Nils Högström.
by Elena Chipkovenska, January 21, 2019