Ändra ditt omslagsfoto
Ändra ditt omslagsfoto
Björn Sondell (f.d. Eriksson) arbetar som offentlig försvarare, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn. Björn Sondell åtar sig även uppdrag som privat försvarare efter särskild förfrågan. Björn Sondell åtar sig även uppdrag som föreläsare för såväl privat som offentlig sektor efter särskild förfrågan. Björn Sondell har särskild erfarenhet av att arbeta med ärenden som rör ungdomsbrottslighet.
Status för denna avändare är Godkänd
Rekommendationer
4.78 i genomsnitt baserat på 9 rekommendationer.
“jag kände mig trygg och kunde lita på honom” av Anonym Klient Björn var mitt målsägandebiträde och jag är mycket nöjd. Han var rak och ärlig även när det gällde mindre positiva besked eller potentiella utgångar. Det uppskattade jag väldigt mycket. Utöver det var han väldigt kunnig vilket gjorde att jag kände mig trygg och kunde lita på honom.
by Anonym Klient, January 23, 2019
Jättebra advokat av Rohollah Jag tycker att han är jätte bra advokat .jag är nöjd
by Rohollah, January 23, 2019
Mycket erfaren och väldigt skicklig. av Kim Mycket erfaren och väldigt skicklig.
by Kim, January 23, 2019
“En riktig bra advokat som jag kan verkligen rekommendera.” av Krystian

Olaga intrång. En riktig bra advokat som jag kan verkligen rekommendera. Man kände från början att han är kunnig.

by Krystian, January 23, 2019
“Björn Ricard gör sitt bästa för att se att de får bästa möjliga resultat” av Mark Hall

Jag anklagades för påstådd misshandel. Han hanterade fallet med en professionell resning som både imponerade på mig och tillät mig också sätta mina bekymmer åt sidan. Alla kunder till honom kan vara säkra på att Björn Ricard gör sitt bästa för att se att de får bästa möjliga resultat.

by Mark Hall, January 23, 2019
“Väldigt engagerad.” av Anders Björn försvarade mig i ett brottmål. Grymt duktig. Väldigt engagerad.
by Anders, January 23, 2019
“…har blivit bemött på det bästa sättet man kan bli…” av Anonym Klient Jag har fått hjälp ett antal gånger utav björn allt från förhör till rättegångar och har blivit bemött på det bästa sättet man kan bli och blir konstant informerad ifall det skulle vara några konstigheter.
by Anonym Klient, January 23, 2019
“Jag vill tacka advokatbyrån men framför allt Björn Sondell…” av Kheder Jag fick hjälp med ett fall som innefattade misstankar för misshandel. Jag fick hjälp av advokaten Björn Sondell som hanterade mitt fall på ett väldigt professionellt och skickligt sätt. Sondell hade alltid svar på tal och var alltid på tårna, tack vare det frikändes jag. Jag vill tacka advokatbyrån men framför allt Björn Sondell som stod vid min sida och hanterade mitt fall. Stort tack!
by Kheder, January 23, 2019
“…i fall något skulle inträffa igen skulle jag velat ha honom som min försvarare igen!” av Murad Jag har haft Björn i två olika fall under tre år och han har försvarat mig hur bra som helst. Jag är nöjd och tacksam och i fall något skulle inträffa igen skulle jag velat ha honom som min försvarare igen!
by Murad, January 23, 2019