Ändra ditt omslagsfoto
Ändra ditt omslagsfoto
Björn Sondell (f.d. Eriksson) arbetar som offentlig försvarare, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn. Björn Sondell åtar sig även uppdrag som privat försvarare efter särskild förfrågan. Björn Sondell åtar sig även uppdrag som föreläsare för såväl privat som offentlig sektor efter särskild förfrågan. Björn Sondell har särskild erfarenhet av att arbeta med ärenden som rör ungdomsbrottslighet.
Status för denna avändare är Godkänd
Rekommendationer
4.78 i genomsnitt baserat på 9 rekommendationer.
Anonym Klient
“jag kände mig trygg och kunde lita på honom” by Anonym Klient, november 12, 2018 Björn var mitt målsägandebiträde och jag är mycket nöjd. Han var rak och ärlig även när det gällde mindre positiva besked eller potentiella utgångar. Det uppskattade jag väldigt mycket. Utöver det var han väldigt kunnig vilket gjorde att jag kände mig trygg och kunde lita på honom.
by Anonym Klient, February 24, 2020
Rohollah
Jättebra advokat by Rohollah, oktober 23, 2018 Jag tycker att han är jätte bra advokat .jag är nöjd
by Rohollah, February 24, 2020
Kim
Mycket erfaren och väldigt skicklig. by Kim, oktober 23, 2018 Mycket erfaren och väldigt skicklig.
by Kim, February 24, 2020
Krystian
“En riktig bra advokat som jag kan verkligen rekommendera.” by Krystian, september 23, 2018

Olaga intrång. En riktig bra advokat som jag kan verkligen rekommendera. Man kände från början att han är kunnig.

by Krystian, February 24, 2020
Mark
by Mark, september 23, 2018

Jag anklagades för påstådd misshandel. Han hanterade fallet med en professionell resning som både imponerade på mig och tillät mig också sätta mina bekymmer åt sidan. Alla kunder till honom kan vara säkra på att Björn gör sitt bästa för att se att de får bästa möjliga resultat.

by Mark, February 24, 2020
Anders
“Väldigt engagerad.” by Anders, september 20, 2018 Björn försvarade mig i ett brottmål. Grymt duktig. Väldigt engagerad.
by Anders, February 24, 2020
Anonym Klient
“…har blivit bemött på det bästa sättet man kan bli…” by Anonym Klient, september 20, 2018 Jag har fått hjälp ett antal gånger utav björn allt från förhör till rättegångar och har blivit bemött på det bästa sättet man kan bli och blir konstant informerad ifall det skulle vara några konstigheter.
by Anonym Klient, February 24, 2020
Kheder
“Jag vill tacka advokatbyrån men framför allt Björn Sondell…” by Kheder, september 20, 2018 Jag fick hjälp med ett fall som innefattade misstankar för misshandel. Jag fick hjälp av advokaten Björn Sondell som hanterade mitt fall på ett väldigt professionellt och skickligt sätt. Sondell hade alltid svar på tal och var alltid på tårna, tack vare det frikändes jag. Jag vill tacka advokatbyrån men framför allt Björn Sondell som stod vid min sida och hanterade mitt fall. Stort tack!
by Kheder, February 24, 2020
Murad
“…i fall något skulle inträffa igen skulle jag velat ha honom som min försvarare igen!” by Murad, september 20, 2018 Jag har haft Björn i två olika fall under tre år och han har försvarat mig hur bra som helst. Jag är nöjd och tacksam och i fall något skulle inträffa igen skulle jag velat ha honom som min försvarare igen!
by Murad, February 24, 2020