Ändra ditt omslagsfoto
Ändra ditt omslagsfoto
Advokat Behrang Eslami arbetar med brottmål och åtar sig uppdrag i hela Sverige som offentlig försvarare, privat försvarare, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn. Advokat Behrang Eslami har även en bred erfarenhet av civilrättsliga processer och åtar sig uppdrag som ombud vid tvistemål.
Status för denna avändare är Godkänd
Rekommendationer
5.00 i genomsnitt baserat på 7 rekommendationer.
Johanna Tidlund
Utmärkt! by Johanna Tidlund, mars 06, 2020 Han står upp för mänskliga rättigheter och använder de kunskaper och förmågor han besitter för att bekämpa orättvisor! Fantastiskt!
by Johanna Tidlund, May 11, 2021
Joseph
Mycket professionell och alltid tillgänglig… by Joseph, april 26, 2019

Jag fick först en advokat utsedd som jag efter andra polisförhöret valde att byta ut då jag var missnöjd med hennes insatser och engagemang. Efter att ha fått tips om Behrang som advokat, hjälpte han mig genom den jobbiga rättegången och hjälpte mig även med att få ett skadestånd som jag tycker väl motsvarade de lidande jag utsatts för när brotten begicks mot mig. Jag tycker Behrang var mycket professionell och alltid tillgänglig när jag hade frågor om processen och rättegången.

by Joseph, May 11, 2021
Göran Oredsson
Behrang blev snabbt insatt i ärendet, svarar alltid på mail & telefon, driver frågorna vidare och har varit en bra rådgivare. by Göran Oredsson, april 23, 2019

Bilstöld/bedrägeri & häleri
Behrang blev snabbt insatt i ärendet, svarar alltid på mail & telefon, driver frågorna vidare och har varit en bra rådgivare. Nu är mitt case kanske lite invecklat – det är såväl stöld – häleri och anmälan mot åklagare för felaktig hantering och jag tror att Behrang (som nybakad advokat)
har förkovrat sig vidare. OM jag skall vara lite kritisk så hade jag önskat ett tuffare ton mot åklagare Jens Nilsson – men vi är inte klara med detta ännu !! Så nästa steg blir nog klarspråk

by Göran Oredsson, May 11, 2021
Mohsen
Har mycket att tacka honom för. by Mohsen, april 23, 2019

blev försvarad av behrang angående en händelse som var väldig jobbig för mig och han hjälpte mig både som stöd och med professionella råd. har mycket att tacka honom för och önskar honom allt gott

by Mohsen, May 11, 2021
Peiman Pahlevan
En otroligt kunnig advokat med stor kompetens inom flera områden. by Peiman Pahlevan, april 23, 2019

Behrang Eslami är grym på många plan. En otroligt kunnig advokat med stor kompetens inom flera områden. Behrang ger känslan av att man är i trygga händer, vilket är A och O för mig som kund. Rekommenderar Behrang Eslami för samtliga rättsmål, stora som små.

by Peiman Pahlevan, May 11, 2021
Dori Aslan
Rekommenderas varmt! by Dori Aslan, april 23, 2019

Advokat Behrang var proffsig och återkopplade snabbt.
Kompetens och service utöver det vanliga.
Givetvis vann vi vårt case inom 6 mån, innan hade vi anlitat en ”känd advokat” som höll på i över 2 år utan resultat.
Rekommenderas varmt!

by Dori Aslan, May 11, 2021
Siavosh
Försvarade mig med utmärkt resultat. by Siavosh, april 23, 2019

Han lyckades på kort tid sätta sig in i mitt ärende och försvara mig med utmärkt resultat.

by Siavosh, May 11, 2021